Roy's frukostbuffé - för en god start på dagen
Roy's frukostbuffé - för en god start på dagen
Roy's frukostbuffé - för en god start på dagen

Stadens bästa frulle!
Vår frukost får återkommande högsta betyg av våra gäster och har blivit något av en institution i Mölndal. Med ett oöverträffat utbud av hemlagade bröd, bullar, croissants, flingor, röror och mycket annat, är Hotel Mölndals Bro & Roy Restaurant det uppenbara valet för alla frukostkonnässörer.

Skräddarsy din frukost
Vi är lyhörda för våra gästers önskemål och vi vill att alla som besöker oss skall få en fantastisk upplevelse. Därför har vi gått all in med fler sorters sill, lax och skaldjursröror än de mest generösa julborden, frukter och grönt, nötter, mängder av frallor, egengjorda stenåldersbröd och knäckebröd, en uppsjö av olika pålägg, mejeriprodukter, vegetariska och veganska alternativ och fler sorters juice, shots, vitamindrycker än vad som ryms på denna sida.

Allergier
Vår målsättning är att man skall kunna äta precis lika gott oavsett om man har en allergi, eller intolerans. Därför har vi en mängd alternativ för den som vill ha glutenfritt, laktosfritt, sockerfritt eller andra önskemål. Vi jobbar långsiktigt med att hitta de godaste glutenfria alternativen och när det inte finns så bakar vi våra egna.

Boka direkt!
Vill du boka in en frukost, eller veta mer om vårat utbud, boka direkt, maila, eller ring oss på: 0760 – 35 99 71 / info@roy.se

Varmt välkomna!

1

Vi erbjuder: 
Frukostmeny från 89 kr 
Frukostbuffé 149 kr
Barn 2-12 år 79 kr

Frukosttider: 
Vardagar: 06:00 – 10:00
Helger: 06:00 – 10:00

Facebook
Instagram